Nové receptúry a technológia pokrmov v hotelových, reštauračných a pohostinských zariadeniach (2013)
Autor: Kendík Konrád
Vydavateľstvo: Nová Práca
Bežná cena knihy: | 39,90 € |
---|---|
Naša cena: | 37,91 € |
(zľava 5 %) |
Vypredané
Informácie o knihe
Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch hmotnostních skupinách a použivatelia receptúr sa musia rozhodnuť, podľa ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovat. Pri voľbe hmotnostnej skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 1270
- Formát: 220 × 306 mm
- Váha: 2240 g
- Väzba: pevná
- ISBN: 978-80-89350-20-9
- Rok vydania: 2013
- EAN: 9788089350445