LEXIKÓN KUCHÁRSKEHO UMENIA 21. STOROČIA (2007)
Autor: Kendík Konrád
Vydavateľstvo: Nová Práca
Bežná cena knihy: | 32,86 € |
---|---|
Naša cena: | 31,22 € |
(zľava 5 %) |
máme posledný kus, posielame do 24 hodín
- Osobný odber – do Vianoc áno
- Pošta – do Vianoc nie
- Packeta – do Vianoc skôr nie
- Kuriér DPD – do Vianoc skôr nie
Informácie o knihe
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 1158
- Formát: 160 × 210 mm
- Váha: 1365 g
- ISBN: 978-80-8892-992-5
- Rok vydania: 2007
- Jazyk: slovenský
- EAN: 9788088929925