Kuriatko v kastrůlku česko-slov.slov.-český slovník gastronómie (2012)
Autor: Hudecová-Podhorná Soňa
Vydavateľstvo: Kontakt
Bežná cena knihy: | 5,00 € |
---|---|
Naša cena: | 3,00 € |
(zľava 40,1 %) |
Vypredané
Informácie o knihe
rvé vydanie Výkladového slovníka gastronómie prináša viac než 5 200 slovenských a českých výrazov z oblasti gastronómie.
Každý záujemca o kuchyne oboch národov môže vďaka tomuto slovníku ľahšie čerpať z kníh, časopisov i internetových stránok v češtine i slovenčine. Publikácia zároveň ponúka viac než klasický slovník – mnohé heslá sú doplnené o zaujímavé fakty, skúsenosti českých a slovenských profesionálov, recepty národných i regionálnych špecialít, starodávne výrazy a synonymá. Obsahuje aj názvy jedlých húb, riečnych i morských rýb a plodov mora, bylín a korenín, či druhov mäsa. Keďže je slovník koncipovaný obojstranne, má široké použitie a nájde si svojich čitateľov medzi laikmi i profesionálmi v Čechách aj na Slovensku.
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 193
- Formát: 190 × 270 mm
- Váha: 761 g
- Väzba: pevná
- ISBN: 978-80-971059-0-7
- Rok vydania: 2012
- EAN: 9788097105907