Hygiena výživy a stravovania (2018)
Autor: Zeleňáková Lucia
Vydavateľstvo: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Bežná cena knihy: | 10,60 € |
---|---|
Naša cena: | 10,07 € |
(zľava 5 %) |
Vypredané
Informácie o knihe
Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je podporovaný informáciami v týchto oblatiach: procesy prebiehajúce v zariadeniach spoločného stravovania, hygiena výroby, prípravy a podávania pokrmov, prevádzková a osobná hygiena, sanitácia vrátane deratizácie a dezinfekcie, manipulácia s odpadmi. Čitatelia sa zoznámia s problematikou alergénov a ich ozančovaním v stravovacích službách, dozvedia sa o hygiene výroby chladených, marazených a termosterilizovaných pokrmov, o hygiene výroby a predaja zmrzliny, ľahodkárskych a cukrárských výrobkov, či o zásadách stánkového a iného ambulantného predaja potravín, pokrmov a nápojov.
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 304
- Formát: 175 × 245 mm
- Váha: 668 g
- Väzba: pevná
- ISBN: 978-80-552-1806-9
- Rok vydania: 2018
- Jazyk: slovenský
- EAN: 9788055218069