Domáca udiareň (2017)
Autor: Fleischman Will
Vydavateľstvo: Ikar
Bežná cena knihy: | 14,90 € |
---|---|
Naša cena: | 14,16 € |
(zľava 5 %) |
Vypredané
Informácie o knihe
Skombinujte presnosť s alchýmiou a výsledkom bude neuveriteľne mäkké a lahodné mäso. V knihe nájdete vyše 50 klasických receptov na prípravu hovädzieho, bravčového či jahňacieho mäsa, hydiny, rýb aj plodov mora od texaského majstra v údení Willa Fleischmana, nositeľa viacerých ocenení. Správny výber udiarne a dreva, presná regulácia tepla a príprava chutných koreniacich zmesí a omáčok sú zárukou úspechu. Vďaka podrobným receptom si osvojíte potrebné techniky si bez ohľadu na to, či máte štandardnú, alebo špeciálne upravenú udiareň, a budete údiť ako ozajstní profesionáli.
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 192
- Formát: 195 × 232 mm
- Váha: 527 g
- Väzba: brožovaná
- ISBN: 978-80-551-5590-6
- Rok vydania: 2017
- EAN: 9788055155906