Mäso - kuchárska kniha (2016)
Autor: Fletcherová Nicola
Vydavateľstvo: Príroda a.s.
Bežná cena knihy: | 24,90 € |
---|---|
Naša cena: | 23,66 € |
(zľava 5 %) |
Vypredané
Informácie o knihe
Pre mnohých ľudí jedlo bez mäsa ani nie je jedlo. Už len pri vyslovení tohto slova im tečú slinky. Aby sme si mohli mäso naozaj dobre vychutnať, mali by sme viac vedieť o tom, ako si ho vybrať, správne pripraviť a tepelne spracovať. Táto kniha vám ponúka vyše 300 medzinárodných receptov z hydiny, bravčového, hovädzieho, jahňacieho mäsa a diviny, ale aj dôležité informácie o tom, ako rozpoznať kvalitné mäso, ako ho správne porciovať a dozviete sa v nej aj o vhodných prísadách, ktoré vylepšia jeho chuť. Pomocou tejto knihy sa stanete ozajstným majstrom v príprave a spracovaní mäsa.
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 320
- Formát: 238 × 283 mm
- Váha: 1795 g
- Väzba: pevná
- ISBN: 978-80-551-4950-9
- Rok vydania: 2016
- EAN: 9788055149509