obálka: To najlepšie z hydiny

To najlepšie z hydiny (2016)

Autor: Sedláčková Hana
Vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství
Bežná cena knihy: 6,99 €
Naša cena: 6,64 
  (zľava 5 %)

máme posledný kus, posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.

Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?



Podrobnosti

  • Počet strán: 192
  • Formát: 208 × 290 mm
  • Váha: 892 g
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-7360-816-3
  • Rok vydania: 2016
  • Jazyk: slovenský
  • EAN: 9788073608163