To najlepšie z hydiny (2016)
Autor: Sedláčková Hana
Vydavateľstvo: Ottovo nakladatelství
Bežná cena knihy: | 6,99 € |
---|---|
Naša cena: | 6,64 € |
(zľava 5 %) |
máme posledný kus, posielame do 24 hodín
Informácie o knihe
Hydinové mäso je obľúbené pre ľahké a rýchle spracovanie, ale aj cenovú dostupnosť a zdravotnú prospešnosť.
Kniha obsahuje 400 receptov na polievky, hlavné jedlá, šaláty i predjedlá pripravené z obvyklých i menej známych druhov hydiny. Na kurčatá, sliepky, kačice a husi sme zvyknutí, ale čo tak vyskúšať pečenú prepelicu alebo holuba v smotanovej omáčke?
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 192
- Formát: 208 × 290 mm
- Váha: 892 g
- Väzba: pevná
- ISBN: 978-80-7360-816-3
- Rok vydania: 2016
- Jazyk: slovenský
- EAN: 9788073608163