Kuchárska kniha Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso (2016)
Autor: Jesenská-Horecká Lucia
Vydavateľstvo: Georg
Bežná cena knihy: | 4,90 € |
---|---|
Naša cena: | 4,66 € |
(zľava 5 %) |
posielame do 24 hodín
Informácie o knihe
Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 86
- Formát: 145 × 210 mm
- Váha: 216 g
- Väzba: pevná
- ISBN: 978-80-8154-148-3
- Rok vydania: 2016
- EAN: 9788081541483