obálka: Kuchárska kniha Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso

Kuchárska kniha Kozľacie, jahňacie a teľacie mäso (2016)

Autor: Jesenská-Horecká Lucia
Vydavateľstvo: Georg
Bežná cena knihy: 4,90 €
Naša cena: 4,66 
  (zľava 5 %)

posielame do 24 hodín


Informácie o knihe

Knižka receptov na vynikajúce jedlá z jahňaciny, kozľaciny a teľaciny. Kozľacie mäso je jedno z najdelikátnejších a najzdravších druhov mäsa. Jahňacina je dnes vynikajúcou a vyhľadávanou pochúťkou v reštauráciách, ale je aj v sortimente každej lepšej predajne mäsa. Teľacina patrí oddávna k najvyhľadávanejším druhom mäsa pre svoju ušľachtilú chuť a jemnú štruktúru.



Podrobnosti

  • Počet strán: 86
  • Formát: 145 × 210 mm
  • Váha: 216 g
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-8154-148-3
  • Rok vydania: 2016
  • EAN: 9788081541483