Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 (2014)
Autor: Huľo Peter
Vydavateľstvo: SPN - Slovenské pedagogické nakladateľstvo
Bežná cena knihy: | 9,90 € |
---|---|
Naša cena: | 9,41 € |
(zľava 5 %) |
Vypredané
Informácie o knihe
Publikácia Hotelový a gastronomický manažment – Praktické cvičenia 1 ponúka možnosť spojiť teoretické poznatky s praxou v pohostinských a ubytovacích podnikoch. Knihu tvorí 12 tematických celkov – od manažmentu až po projekt ako založiť pohostinský podnik. Ak ste študentmi hotelových akadémií, riešením rôznych typov príkladov a úloh si môžete overiť získané vedomosti. Publikácia vám pomôže zorientovať sa vo svete hotelierstva a pohostinstva a naštartovať vlastnú kariéru v tejto oblasti. Bude vaším dobrým spoločníkom v každodennej praxi.
Autor ako absolvent Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre v odbore manažment kultúry a turizmu a Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v odbore cestovný ruch odovzdáva v súčasnosti svoje dlhoročné praktické skúsenosti v hotelierstve a v pohostinstve na Strednej odbornej škole obchodu a služieb v Martine.
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 136
- Formát: 210 × 295 mm
- Váha: 372 g
- Väzba: brožovaná
- ISBN: 978-80-10-02607-4
- Rok vydania: 2014
- EAN: 9788010026074