Ako nakupovať a spracovávať mäso (2015)
Autor: Frič Václav
Vydavateľstvo: Burda
Bežná cena knihy: | 9,49 € |
---|---|
Naša cena: | 9,02 € |
(zľava 5 %) |
Vypredané
Informácie o knihe
Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 180
- Formát: 210 × 280 mm
- Váha: 718 g
- Väzba: pevná
- ISBN: 978-80-87575-40-6
- Rok vydania: 2015
- EAN: 9788087575406