obálka: Ako nakupovať a spracovávať mäso

Ako nakupovať a spracovávať mäso (2015)

Autor: Frič Václav
Vydavateľstvo: Burda
Bežná cena knihy: 9,49 €
Naša cena: 9,02 
  (zľava 5 %)

Vypredané


Informácie o knihe

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a klasickú českú kuchyňu. Na 180 stranách vám ponúkame všetkých 34 dielov populárneho seriálu pohromade a novo ešte kapitolu venovanú zverine. Prevedieme vás v nich nákupom bravčového, hovädzieho, teľacieho a jahňacieho mäsa a diviny a predstavíme vám aj poklady, ktoré pred vami doposiaľ mäsiari tajili. K tomu pridáme návod, ako všetko zužitkovať na maximum, a samozrejme aj obľúbené recepty. S nami si návštevu mäsiarstvo aj varenie užijete!



Podrobnosti

  • Počet strán: 180
  • Formát: 210 × 280 mm
  • Váha: 718 g
  • Väzba: pevná
  • ISBN: 978-80-87575-40-6
  • Rok vydania: 2015
  • EAN: 9788087575406