Bezpečnosť potravín (2015)
Autor: Malobická Eva
Vydavateľstvo: Osveta
Bežná cena knihy: | 5,01 € |
---|---|
Naša cena: | 4,76 € |
(zľava 5 %) |
máme posledný kus, posielame do 24 hodín
Informácie o knihe
Poskytovanie bezpečných potravín je legálnou požiadavkou a dôležitou súčasťou dodávania bezpečných a kvalitných požívatín pre konzumentov. Ak poskytované potraviny nezodpovedajú bezpečnej konzumácii, alebo sa kontaminujú v procese výroby, transportu a manipuláciou s nimi alebo pri ich uskladnení, môže dôjsť až k žalobám a súdnemu stíhaniu. Povinnosťou všetkých pracovníkov v potravinárstve je dodržiavať správnu hygienu a zabezpečiť kvalitu potravín. Preto dobré meno výrobcov, distribútorov a predajcov je v ich vlastných rukách a v rukách každého ich zamestnanca. Osoby, ktoré pracujú s potravinami, musia mať vedomosti a praktické zručnosti týkajúce sa bezpečnosti potravín a hygieny výživy vo vzťahu k ich pracovným aktivitám.
Zaradené v
Podrobnosti
- Počet strán: 117
- Formát: 148 × 210 mm
- Väzba: brožovaná
- Rok vydania: 2015
- Jazyk: slovenský
- EAN: 9788080634315